tiistai 17. marraskuuta 2015

Palautetta otsonoidun oliivi- ja seesamiöljyn käytöstä aknen hoidossa

Reilu viikko sitten sain sähköpostiini taas seuraavanlaista palautetta

”Hei!

Olen käyttänyt otsonoitua oliivi-ja seesamiöljyä elokuun alusta alkaen. Minua lähes 10 vuotta piinannut akne on helpottanut lähes täysin!! Kiitos upeista tuotteista.

Kysyisinkin nyt, mitä voidetta suosittelisit seuraavaksi? Edellä mainittuja öljyjä käyttäisin mielelläni, mutta saan jatkuvasti kuulla muilta perheen jäseniltä öljyjen pahasta tuoksusta. Ihoni on erittäin kuiva ja vain kasvoihin olen niitä siis käyttänyt.”

Yst terv NN. 

Ja sitten oma mielipiteeni:

Vaihtoehtoina ovat White Swan hoitava kosteusvoide Shea tai hoitava kosteusvoide cocoa. Itse ehkä silti suosittelisin sheavoihin perustuvaa voidetta, vaikka molemmilla on kyllä ystäviä. Sheavoi on hieman pehmeämpää, ja ainakin minulla se jättää aluksi ihon hieman vähemmän rasvaisen näköiseksi, vaikka molemmissa voiteissa rasvapitoisuus on täysin sama. Hajustamaton sheavoide (Hoitava kosteusvoide shea) omaa miedon otsonidien hajun, mutta useimmilla (minä mukaan lukien) sekin poistuu lähes täysin iholta 10-20 minuutissa. Vain yksi henkilö on toistaiseksi hajusta valittanut, mutta ei hänkään käyttöä sen vuoksi lopettanut. Hajustettujakin versioita on saatavilla, ja niistä varsinkin vaniljantuoksuinen on ollut suosittu. Siinäkin otsonidien hajua saattaa aluksi havaita, mutta varsin pian se tuoksuu enää miedosti vaniljalle. Muita eroja voiteissa ei ole. 


Akneiho ei yleisesti ottaen pidä liian rasvaisesta tuotteesta, ja siksi joillakin on esiintynyt alkuun mustapäiden lisääntymistä ennen kuin aine on alkanut kunnolla vaikuttaa. Sekin haitta on tavallisesti kestänyt vain muutamia päiviä. Voiteista en vastaavaa palautetta ole ainakaan vielä saanut. Kuten todettu, niiden haju on miedohko ja käyttömukavuus on ylivertaista otsonoituihin öljyihin verrattuna. Siksi suosittelenkin niille, jotka käyttävät White Swan -tuotteita kasvoihinsa, ostamaan öljyn yökäyttöön ja voiteen päiväkäyttöön. Jos molempiin ei viitsi investoida, pelkällä öljylläkin pääsee hyvin alkuun.

Myös uusi silmänympärysvoidekin on jo kehitetty, mutta se vaatii vielä joitakin säilyvyystestejä ennen markkinoille saattamista. Muitakin tuotteita on kehitteillä, mutta näillä mennään nyt. Voiteita ja öljyjä saa mm. White Swan –verkkokaupasta: http://white-swan.mycashflow.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti