tiistai 1. syyskuuta 2015

Palautetta Reiterin taudin aiheuttamien peniksen rakkuloiden hoidosta White Swanin otsonoidulla oliiviöljyllä

Palautetta White Swanin miedon otsonoidun oliiviöljyn käytöstä Reiterin tautiin. Reiterin taudissa oireina on useita tulehduksia, mukaan lukien bakteeriton virtsaputkentulehdus ja erilaisia iho-oireita. Eräällä miehellä oli taudista johtuvia rakkuloita peniksessään, ja hän oli käyttänyt niihin Apolar-kortisonivoidetta, mutta sen kanssa tulos jäi laihaksi. Niinpä hän kyseli minulta heinäkuun alussa White Swanin otsonoidusta oliiviöljystä, ja tilasikin kaksi pulloa mietoa öljyä, jota pidän hellävaraisimpana varsinkin sukuelinten limakalvoille. Kolme päivää sen jälkeen sain ensimmäistä palautetta, joka ei vielä ollut kovin rohkaisevaa:

”Kuuluuko tämän aineen aiheuttavan kutitusta lisää vai? rakkulat pienenee mutta levinee vielä laajemmin isommalla määrällä ja näiden rakkuloiden väri on melkeen punaisia, mä oon nyt tosi epävarma siitä tuleeko tää toimimaan, nyt tuntuu että tosi vaikeeta ja olo on kuin tekis mieli vetää itku huuto raivarit ku en tiedä mikä tähän jeesais, pitääkö mun mennä lääkärille? mä en lääkäreihin oikein luota enään ku ne sanoo aina että ovat oikeassa ja tähän asti kukaan heistä ei ole ollut oikeassa, muutenkin olen epäilyt että onko mulle annettu oikeita reseptejä hoitoon. Mutta sinä sanoit että et ole varma asiasta, kun ei ole kokemusta asiasta tai et ole saanut käyttäjäpalautetta asiasta ja jotenkin vaan raivostuttaa miksi tää ei voi lähtee pois.”

Noin viikko myöhemmin heinäkuun puolivälissä tulokset olivat jo lupaavampia:

”Nyt on viikko mennyt ja tuloksia alkaa ilmetä, sanoisin noin 50 % rakkuloista on kadonnut ja prosessi tuntuu olevan tosi hidasta mutta tämä kyllä tähän tuntuisi tehovan aika mukavasti, ajattelin jatkaa vielä toisella viikolla ja toivottavasti loput katoaa siihen mennessä, iho tuntuu siltä että se olisi kuin uusi ja en osaa kuvailla tarkemmin ja olis varmaan pitänyt ottaa kuvia tästä koko prosessista. Ilmoitan sulle heti kun loputkin rakkulat on kadonneet, oon vieläkin vähän mietteliäs sen suhteen että tuleeko tämä vielä takaisin mutta on mun mielestäni tämä otsonoitu oliiviöljy on parempi hoitomenetelmä kuin kortisoni alapäähän. Arvioisin että hoitoaika on 14-31 päivää (laitoin kerran päivässä)."

Tämän jälkeen kyseisestä miehestä en kuullutkaan mitään vähään aikaan, kunnes itse juuri äsken (1. syyskuuta) kyselin häneltä, että ovatko oireet yhä helpottuneet. Hän kertoi seuraavaa:

”Itseasiassa ne ensin lähti pois oliiviöljyn jälkeen ja mutta palasi hetkellisesti takas, öljy ei jostain syystä tehonnut enää mutta oli sen verran uusinut ihoa yli kuukauden käytön jälkeen että uskalsin käyttää apolarin kortisonia uudelleen, pidin sitä noin kuusi päivää ja väliaikaisetkin rakkulat hävis lopullisesti, sen jälkeen laitoin vielä muutamaksi päiväksi öljyä ja oon nyt ollut kohta viikon ilman rakkuloita, se ei ihan täysin toimi kuitenkaan omasta mielestäni mutta tajusin että jos käyttää viisaasti kortisoni-öljy yhdistelmää, on tämä itseasiassa paljon tehokkaampi kuin pelkkä öljy itsestään. Jos tiedät muitakin ihmisiä joilla on samanlaisia ongelmia kuin minulla, niin apolar kortisonia saa vaan lääkärin reseptillä, mutta oon todennut nyt sen toimivaksi. Voi olla että tätä tulee takaisin vielä, riippuu ihan siitä mitä tulee tehtyä ja päivittäin pesen pelkällä vedellä ja oon pystynyt nyt masturboimaankin ilman mitään ongelmia ja tämän jälkeen laitan tosi pienen tipan öljyä, annan sen olla noin seuraavaan päivään asti ja normaalia veden pesua siitä eteenpäin. Oli pitkä ja vaikea reitti tähän pisteeseen, kaikkea on nyt kokeiltu ja tämä toimii minulle parhaiten.”

Vaikka itse luotankin otsonoituihin öljyihin, niiden vaikutusmekanismit poikkeavat useista muista valmisteista, ja siksi ne usein täydentävät toistensa vaikutusta. Selvästikin White Swanin mieto otsonoitu oliiviöljy tehosi miehen rakkuloihin, mutta Apolar-kortisonivoiteen kanssa tulokset tehostuivat. Hienoa, että apua löytyi! Lisätietoa noista öljyistä löytyy tuolta: http://white-swan.fi/otsonoidut-oljyt/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti