maanantai 18. toukokuuta 2015

Käyttäjäpalautetta kynnen hoidosta

Jatketaan taas positiivisella käyttäjäpalautteella. Eräs jalkahoitaja, joka on myös White Swan -tuotteiden jälleenmyyjä, teki jokin aika sitten tuotetilausta ja mainitsi tilauksen loppuun seuraavaa:

”Ps. Ovatko muut vahvan otsonoidun öljyn käyttäjät raportoineet siitä, että vaikuttaa myös kynsilevyä suoristavasti? Yhdelle asiakkaalle kävi näin 2,5 kk käytön jälkeen, aikaisemmin kynsilevy kääntyi sisäänpäin, mutta käytön jälkeen kynsilevy suoristui sekä myös kynsisieni häipyi...asiakas todella tyytyväinen (oli käyttänyt pihkalakkaa liki vuoden, joka osan kynsisienestä poisti, mutta oli todella työläs käyttää).”

Täytyy tunnustaa, että ihan täysin vastaavaa en ennen ole kuullut. Kynsisientä on toki hoidettu menestyksellisesti, ja aiheesta löytyy jo useampi enemmän tai vähemmän laaja tutkimus, mutta muut kynnen oireet ovat harvinaisempia. Muutama vuosi sitten eräs kynsisientään hoitava keski-ikäinen nainen kertoi varpaankynsiensä lohkeilun loppuneen ja kynnestä tulleen kaunis, sileä ja kiiltävä. Vain hieman myöhemmin löysin kuubalaistutkimuksen, jossa asiaa oli tutkittu ja tulokset olivat samanlaisia. Kuubalaistutkimuksessa kynsiä oli hoidettu jopa puolen vuoden ajan, kun suomalaisnainen kertoi havainnoistaan jo muutaman viikon käytön jälkeen. Tarvittavaa hoitoaikaa en siis lähde arvioimaan, mutta yleensä kynsien oireet paranevat iho-oireita hitaammin, ja kuukausien hoitoon kannattaa varautua. Kyseistä vahvaa otsonoitua oliiviöljyä, josta palaute annettiin, saa mm. verkkokaupasta.Lisätietoa kynsisienen hoidosta taas löytyy tuolta:
http://white-swan.fi/kynsisienen-hoito-otsonoidulla-oljylla-hammastyttavin-tuloksin-uusi-tutkimus/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti