keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Meikkitaiteilija Piia Hiltunen sai ihottumansa kuntoon otsonoidulla oliiviöljyllä.Hiljattain Elle Style Awards –gaalassa vuoden meikkitaiteilijaksi valittu Piia Hiltunen kertoi meikkaus- ja ihonhoitovinkkejä Iltalehden Tyyli.comille. Piia listasi kuusi suosikkituotettaan, joista White Swanin normaali otsonoitu oliiviöljy oli listalla. Tuotteesta artikkelissa kerrotaan seuraavaa: 

”Piia paljasti viime syksynä ihastuneensa monen kollegansa tavoin otsonoituun oliiviöljyyn, jonka kehutaan auttavan tehokkaasti erilaisiin iho-ongelmiin.

- Ihottuma, joka oli vaatinut useita kortisonikuureja, katosi kolmessa viikossa, kun aloin käyttää otsonoitua oliiviöljyä, Hiltunen hehkuttaa.”

 
Tässäkin postauksessa harmittelen, että juuri otsonoitu oliiviöljy sai taas paljon julkisuutta. Niin hyvää kuin se onkin, on otsonoitu seesamiöljy tutkimuksissa uudistanut ihoa pa parantanut haavoja vieläkin nopeammin. Lisäksi seesamiöljy on käyttömukavuudeltaan parempaa, ja useimmat molempia kokeilleet valitsevat pääosin sen. Otsonoitu oliiviöljykin on toki hyvä vaihtoehto, ja kasvoille suositukseni on normaalivahvuinen versio. Molemmat öljyt ovat rasvaisia ja hajultaan epämiellyttäviä, minkä vuoksi niitä käytetään useimmiten öisin. Päiväkäyttöön otsonoituun sheavoihin perustuva White Swanin hoitava kosteusvoide shea joko hajusteeella tai ilman on paljon miellyttävämpi vaihtoehto. Sitä voi käyttää myös meikin alla. Kaikkia mainittuja tuotteita saa mm. White Swanin verkkokaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti