torstai 1. syyskuuta 2016

Palautetta otsonoidun seesamiöljyn käytöstä aknen ja muiden iho-ongelmien hoidossaTälle sivulle päivitän kokemuksia ja palautteita, joita olen saanut erityisesti aknen ja muiden kasvojen iho-ongelmien hoidosta. Ruusufinnistä kiinnostuneille on oma sivunsa, joka löytyy tuolta.


Sähköpostiin tullutta palautetta marraskuulta 2018

"Hei!

Haluaisin sanoa pari asiaa käyttämistäni otsonituotteista. Sesamöljy ja hyaluronivoide ovat minulla tällähetkellä käytössä olevat ainoat ihonhoitotuotteet, ja olen todella kiitollinen tästä toimivasta, yksikertaisesta ja edullisesta konseptista! Ihossani tapahtui häkellyttävä muutos melko pian aloitettuani otsoniöljyn käytön. Kaikki näppylät ja tulehduksen kaltaiset kasvoista ja muualta katosivat. Ja Intiimialueen herpes ei ole palannut. Olen aiemminkin näyttänyt ikäistäni nuoremmalta, mutta nyt lähes 60 -vuotiaana otsani iho on täysin sileä. Ihmeellistä! Ihoni oli aiemminkin ollut melko hyvä, iästäni huolimatta sileä, mutta poskien sivualueilla ja leuan alueella sekä rintakehän iholla oli ajoittain pidempiäkin aikoja näppylää. Aikaajoin kasvoihin nousi ihon alle kipeitä isohkoja ”marjoja”, jotka saattoivat olla kuukausia vaivoina, mutta joita en koskaan tullut vieneeksi ihotautilääkärin katsottavaksi.
 
Lisäksi minulle puhkesi intiimialueelle herpes 53 -vuotiaana. Kynsisieni vuotta aikaisemmin. Olen käyttänyt näitä tuotteita muistaakseni vuodesta 2015 saakka, kun mieheni etsi tietoa valkojäkälän hoitamiseen reseptilääkkeen ohelle/ tilalle. Olen tilannut supervahvaa otsonituotetta kynsisienen hoitoon pari purkkia myös toiselta suomalaiselta toimittajalta, mutta siirryin tuohon seesamöljyyn lopulta siinäkin vaivassa.
 
Olen käyttänyt kasvojeni ihoon vuodesta 2015 pääasiassa otsonoitua seesamöljyä ja luopunut kaikista muista kosmeettisista ihonhoitoaineista jo kaksi vuotta sitten. Pesen ihoa vain suihkuvedellä, en käytä pesuaineita. Poistan meikin myös käyttämällä seesamöljyä. Välillä mietin, ajaisiko  rypsiöljy saman halvempana tuotteena saman asian :) Seesamöljyä käytän intiimialueille jatkuvasti, kaksi kertaa päivässä. Herpeslääkkeitä en ole käyttänyt sitten 2015. Kynsisieni on ollut vaikeampi hoitaa, vaatii niin paljon vaivaa ja sitoutumista.

Jos jostakin pitää valittaa, otsoniöljytahrat eivät lähde vaatteista millään tahranpoistoaineella, joita on markkinoilla saatavilla. Ja esim saumattomien pikkuhousujen liimaliitokset aukeavat (esim sloggi -pikkuhousut) otsoniöljyn takia.

Ystävällisin terveisin NN"
 
Tähän omia kommenttejani: Käyttäjä on aivan oikeassa kehuessaan juuri otsonoitua seesamiöljyä. Otsonoitu oliiviöljy on saanut monin paikoin enemmän julkisuutta, mutta seesamiöljyllä tulokset ovat olleet parempia. Oikeassa käyttäjä on myös siinä, ettei liian vahva öljy ole parasta, vaan useimmissa iho-ongelmissa normaalivahvuinen on parempaa. Otsonoidun seesamiöljy ja oliiviöljyn eroista olen kirjoittanut artikkelin tuonne. Kynsisienestäkin käyttäjä on oikeassa, eli helposti se ei lähde edes näillä aineilla. Siitäkin on sitoutuvalla hoidolla mahdollisuus päästä eroon, kuten olen toisaalla kirjoittanut.


Palautetta elokuulta 2018

Elokuussa 2018 eräs naishenkilö tilasi kaksi pulloa White Swanin otsonoitua kosteusvoidetta hyaluronihapolla. Tilauksen yhteyteen hän kirjoitti seuraavan palautteen:

Olen ollut ihan supertyytyväinen tähän tuotteeseen. Olen kokeillut aiemmin vaikka mitä, mutta ihoni on ollut kauhea (näppyjä vielä 40-vuotiaana, pintakuivuutta, läikkiä jne), mutta nyt se on tosi hyvässä kunnossa ja olen ihan varma, että se johtuu pitkälti tästä tuotteesta. Kiitos!

Palautetta helmikuulta 2018

Hei! Tahtoisin kiittää loistavasta tuotteesta! Olin lokakuussa käymässä äitini kanssa Kokkolan Hyvän tuulen messuilla, tai "Humpuukimessuilla", kuten äitini sanoisi. Messuilla oli jos jonkinlaista Tarot-lukijaa ja kristallikauppiasta. Seasta löytyi White Swanin myyntipiste, josta ostimme sekä minulle, että äidille kasvovoiteet. Miika suositteli akneiholleni (hormonaalinen akne) otsonoitua seesamiöljyä. Kokeilin tuotetta heti samana iltana ennen nukkumaanmenoa, ja huomasin eron jo seuraavana aamuna. Yleensä minulla oli leuassa jatkuvasti kutiseva ja ärsyttävä tunne, joka oli kadonnut kokonaan. Finnejä minulla ei ole lokakuun jälkeen ole ollut ollenkaan, paitsi kerran, kun otsonoitu seesamiöljy oli loppu, ja jouduin päivän verran käyttämään toista ihovoidetta. Olen otsonoidun seesamiöljyn myötä voinut lopettaa e-pillerit, jotka lääkäri oli minulle kirjoittanut aknen hoitoon. Sain pillereistä inhottavia sivuvaikutuksia, mm. pahoja migreenikohtauksia. Nyt elän finnitöntä ja migreenitöntä elämää! Kiitos siitä! :)


Toukokuussa 2017 saatu palaute

Toukokuussa 2017 eräs henkilö kirjoitti seuraavaa palautetta:

”Hei. Kiitos otsonoitu seesamiöljylle minun akne (mistä olin kärsinyt yli 10 vuotta) hävisi kokonaan parissa kuukaudessa. Kiitos "terveyshullulle" äidille joka löysi teidän artikkelin/mainoksen terveyslehdestä ja kehotti kokeilemaan ja tottakai suuret kiitokset sen tuotteen kehittäjille :-) Käytän öljyä vieläkin, mutta harvemmin ja käytän myös shea kosteusvoidetta ja iho on kuin samettia. Nyt voin käydä ulkona ilman meikkivoidetta/puuteria. Mikä helpotus! Kiitos!!!”

Aina palautteen antajat eivät kirjoittele pitkiä juttuja, ja joskus niitä annetaan muiden asioiden ohessa. Eräs naisihminen kirjoitteli helmikuussa 2017 pidemmän kirjeen perään vielä seuraavaa: 

”Olen hyvin tyytyväinen otsonoidun seesamiöljyn käyttäjä. Finnit ovat hävinneet ja kasvojen iho on kaikin puolin paremmassa kunnossa. Vuosia syömäni (tehottoman) Oricyklinin olen jättänyt pois. Ehkä hyvään tulokseen on auttanut myös se, että hankin otsonaattorin ja juon otsonoitua vettä aamuisin.” 

Samoihin aikoihin toinen nainen oli tilannut niin otsonoitua seesamiöljyä kuin otsonoituun sheavoihin perustuvaa voidettakin. Jälkimmäistä hän tilasi kaksi pulloa, joista apulaiseni epähuomiossa postitti vain toisen. Luonnollisesti asiakas lähetti siitä huomautuksen ja hyvityksenä lähetin hänelle ison 100 ml pullon puuttuvan 50 ml pullon sijasta. Kirjoituksensa yhteydessä hän kirjoitti vielä seuraavaa: 

”Ja suurkiitos erinomaisista tuotteista. Ihollani on alkanut uusi elämä.”


Kokemuksia elokuulta 2016

Nainen Pohjois-Suomesta kirjoitti elokuussa 2016 seuravaa palautetta sähköpostiini: 

”Hei! Haluaisin antaa sinulle käyttäjäpalautetta.

Olen 30-vuotias noin 1,5 vuoden ikäisen lapsen äiti. Minulla puhkesi teini-iässä aivan yhtäkkiä atopia. Välillä se on ollut jopa vuosia oireeton ja välillä sitten taas olen joutunut kortisonivoiteita käyttämään. Mutta melko vähällä olen päässyt kuitenkin sen suhteen, vaikka muutaman kerran iho onkin päässyt aika järkyttävään kuntoon.

Synnytyksen jälkeen atopiani taas pitkästä aikaa puhkesi eikä oikeen millään ole meinannut talttua. Samalla ihoni on alkanut lehahdella laikukkaan punaiseksi todella helposti. Tuntuu, että ihoni on ollut myös epätasaisen värinen koko ajan ja pientä couperosaa(?) on nenänpielissä ja poskissa. Saunasta tai kuumasta suihkusta tulon jälkeen ihoni on aina ollut aivan punisen laikukas. Tämän lisäksi minulle alkoi synnytyksen jälkeen tulla pieniä finnejä. Melkein joka aamu heräsin niin, että kasvoillani (pääasiassa leuassa) oli muutama pieni valkopäinen finni. Liekkö hormoneista johtuvaa, kun imetän vielä.

Nykyään jaksan enää tosi harvoin kokeilla mitään uusia tuotteita ihooni. Tuntuu, että olen kokeillut jo aika paljon kaikkea vuosien varrella (apteekkikosmetiikasta luonnonkosmetiikkaan sekä tietenkin lääkevoiteet mm. kortisonit ja takrolimuusit) ja rahaa on mennyt enemmän ja vähemmän hukkaan eikä mikään tuote ole ollut mitenkään ylivoimainen. Aina ihoni on tuotteista riippumatta oireillut, jos on ollut oireillakseen. Halusin kuitenkin kokeilla otsonoitua öljyä, luettuani siitä tehtyjä tutkimuksia. Olen nyt käyttänyt yhden 50ml pullon otsonoitua seesamöljyä. Muistaakseni noin viikon verran käytettyäni aloin nähdä muutoksia ihossa. Pienet finnit hävisivät ensimmäisenä melkein täysin. Ihon väri on ollut jotenkin terveempi ja tasaisempi. Ja mikä on kaikista ihmeellisintä. Olen saunan jälkeen aivan tasaisen värinen! En muista milloin olisin viimeksi tullut saunasta ja ihoni olisi näyttänyt samalta kuin aamulla. Tuntuu, että ihoni näyttää pääasiassa aika hyvältä nykyään ja vähemmän meikkiä on kyllä tullut kulutettua. Atooppinen ihottuma tosin vielä on ja pysyy, mutta huomattavaa parannusta on omasta mielestäni tullut!

Nyt tilasin otsonoidun kosteusvoiteen ja kokeilen miten se toimii.”


  
Sitten omia kommenttejani: Tuo finnien katoaminen ja ihon terveempi väri on hyvin tavallinen vaikutus. Atooppinen ihottuma taas tulee jostain kehon sisältä, ja iho on vain oirehtiva alue. Niinpä kaikkien ulkoisesti annosteltavien tuotteiden käyttö onkin vain oireiden hoitoa. Siksi otsonoidut öljytkään tuskin parantavat atopiaa, mutta saattavat usein antaa huomattavaa apua, kuten tässäkin tapauksessa. Käyttäjä oli suositusteni mukaan valinnut otsonoidun seesamiöljyn vastaavan oliiviöljyn sijaan. Hän mainitseekin lukeneensa tutkimuksia, joista olen paljon kirjoitellut. Vaikka otsonoidusta oliiviöljystä onkin viime aikoina ollut enemmän puhetta julkisuudessa, on otsonoitu seesamiöljy ihon uudistajana jopa parempaa. Se myös leviää paremmin eikä sen hajukaan mielestäni ole yhtä epämiellyttävä, joskin se on aina makuasia. Nyt palautteen antaja tilasi White Swanin sheavoihin perustuvan hoitavan kosteusvoiteen. Niin oman kokemuksen kun useanpalautteenkin mukaan, se pitää ihon vieläkin tasaisemman värisenä. Se ei ole läheskään yhtä rasvainen eikä haise epämiellyttävälle, joten käyttömukavuudeltaan se on ylivertainen otsonoituihin öljyihin verrattuna, ja sitä voikin huoletta käyttää myös päiväsaikaan ihmisten ilmoilla. Toivottavasta käyttäjä antaa myöhemmin palautetta myös siitä.


Palautetta marraskuulta 2015

Marraskuussa 2015 sain sähköpostiini seuraavaa palautetta:  

”Hei!

Olen käyttänyt otsonoitua oliivi-ja seesamiöljyä elokuun alusta alkaen. Minua lähes 10 vuotta piinannut akne on helpottanut lähes täysin!! Kiitos upeista tuotteista.

Kysyisinkin nyt, mitä voidetta suosittelisit seuraavaksi? Edellä mainittuja öljyjä käyttäisin mielelläni, mutta saan jatkuvasti kuulla muilta perheen jäseniltä öljyjen pahasta tuoksusta. Ihoni on erittäin kuiva ja vain kasvoihin olen niitä siis käyttänyt.”

Yst terv NN."

Vastasin hänelle seuraavaa: Akneiho ei yleisesti ottaen pidä liian rasvaisesta tuotteesta, ja siksi joillakin on esiintynyt alkuun mustapäiden lisääntymistä ennen kuin aine on alkanut kunnolla vaikuttaa. Sekin haitta on tavallisesti kestänyt vain muutamia päiviä. Voiteista en vastaavaa palautetta ole ainakaan vielä saanut. Kuten todettu, niiden haju on miedohko ja käyttömukavuus on ylivertaista otsonoituihin öljyihin verrattuna. Siksi suosittelenkin niille, jotka käyttävät White Swan -tuotteita kasvoihinsa, ostamaan öljyn yökäyttöön ja voiteen päiväkäyttöön. Jos molempiin ei viitsi investoida, pelkällä öljylläkin pääsee hyvin alkuun.

Kaikki noita tuotteita saa mm. White Swanin verkkokaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti