sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Palautetta otsonoidun seesamiöljyn käytöstä aknen hoidossaHiljattain eräs naishenkilö kirjoitti White Swan -tuotteista palautetta facebook-ryhmääni.


”Hei. Kiitos otsonoitu seesamiöljylle minun akne (mistä olin kärsinyt yli 10 vuotta) hävisi kokonaan parissa kuukaudessa. Kiitos "terveyshullulle" äidille joka löysi teidän artikkelin/mainoksen terveyslehdestä ja kehotti kokeilemaan ja tottakai suuret kiitokset sen tuotteen kehittäjille :-) Käytän öljyä vieläkin, mutta harvemmin ja käytän myös shea kosteusvoidetta ja iho on kuin samettia. Nyt voin käydä ulkona ilman meikkivoidetta/puuteria. Mikä helpotus! Kiitos!!!”

Vastasin hänelle seuraavasti:

Kiitos palautteesta. Tuotteen kehittäjä olen tavallaan minä, eli Sallisen Miika, kuten useimmat varmaan tietävät. Minäkään en kunniaa voi paljon itselleni ottaa, vaan pidän itseäni ennemmin sen löytäjänä, ja kun vielä kemisti satuin olemaan, oli minulla mahdollisuus myötävaikuttaa siihen, että otsonoituja öljyjä Suomessa saadaan. Oman otsonoidun seesamiöljyni esikuvana on ollut kuubalainen Oleozon-kauppanimellä myytävä otsonoitu auringonkukkaöljy, josta on paljon tutkimuksia. Hoitavien otsonidien määrä öljyssäni on vastaava kuin Oleozonissa. Vuodesta 2009 lähtien otsonoitua seesamiöljyä on tutkittu erityisesti Sienan yliopistossa Italiassa, jossa se on uusinut ihoa ja parantanut koe-eläinten haavoja kaikkein parhaiten, ja selvästi paremmin kuin mm. otsonoitu oliiviöljy, joka harmillisesti on saanut Suomessa enemmän julkisuutta. Seesamiöljyssä on myös itsessään tärkeitä ihoa hoitavia ainesosia. Rasvahappokoostumukseltaan se on lähellä auringonkukkaöljyä, joten molempia ei ole syytä tuottaa. Nykytutkimuksen mukaan otsonoitu seesamiöljy olisikin kaikken parasta. Käyn tämän kuun lopulla eräässä kongressissa Tbilisissa, jossa tapaan niin italialaisia kuin kuubalaisiakin tutkijoita. Lupaan kertoa myös heille terveisesi.

Voiteista sen sijaan voin ottaa enemmän kunniaa itselleni. Tänäänkin vietin laboratoriossani pitkän illan uusia näytteitä tehdessä. Voinkin luvata, että jo kesän aikana jotain uutta ja vieläkin parempaa on tulossa.

Ja loppuun vielä kuvakaappaus postauksesta:
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti