lauantai 12. maaliskuuta 2016

Palautetta White Swanin hoitavasta kosteusvoiteestaEräs facebook-ryhmääni kuuluva naishenkilö antoi jokin aika sitten palautetta White Swanin otsonoituun sheavoihin perustuvasta hoitavasta kosteusvoiteesta.

”Moikka! Pitääpäs antaa käyttäjäpalautetta nyt ku oon kohta vuoden käyttänyt otsonoitua sheavoidetta. Ihoni on talvisin todella pintakuiva ja hilseilevä, mutta otsonivoiteen ansiosta sitä ongelmaa ei ole enää. Myös couperosa on vähentynyt huomattavasti eikä iho ole enää niin ärtyneen oloinen vaikkapa pakkasessa ulkoilun tai saunan jälkeen. Haluaisin tiedustella, onko tulossa silmänympäryksille sopivaa voidetta? Nyt olen satunnaisesti laittanut tuota myös silmänympäryksiin, mutta kannattaisiko sitä välttää? Pumppupullo on muuten todella toimiva, mutta verrattuna siihen toiseen isoon pulloon mikä oli aiemmin, tästä uudemmasta on hankalampaa annostella jos haluaa vain pienen määrän voidetta. Se on kuitenkin esteettisesti paljon parempi, joten tuo ei ole iso miinus. Lopuksi vielä sellainen kysymys, voiko tätä suositella vegaanille? Terkuin NN”


Tähän vastaan, että noita voiteita voi käyttää silmänympäryksillekin ilman ongelmia. Silmänympärysvoiteiksi ne ovat paksuhkoja, mutta hellävaraisesti levittäen nekin sopivat. Varsinainen silmänympärysvoide on myös tulossa, ja sitä testataan vielä jonkin aikaa. Ilmoitan toki välittömästi, kun se tulee markkinoille. Tuotteet sopivat myös vegaaneille. Ne sisältävät skvalaania, joka useimmissa kosmeettisissa voiteissa on peräisin hainmaksaöljystä. White Swan voiteiden skvalaani on kuitenkin kasviöljyperäistä, joten nämä voiteet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. White Swanin voiteita löydät esimerkiksi tuolta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti