lauantai 9. toukokuuta 2015

Palautetta kroonisen poskiontelontulehduksen hoidosta otsonoidulla öljyllä

Hetki sitten sain sähköpostitse seuraavanlaista palautetta:

”Hei,

Olen sairastanut kroonista poskiontelotulehdusta yli 30 vuotta. Poskionteloihin on leikattu 4 kertaa, olen kymmenet vuodet syönyt vähintään 6 antibioottikuuria vuodessa ja viimeiset vuodet söin antibioottia päivittäin profylaktisesti. Kaikesta hoidosta huolimatta poskionteloitani särki päivittäin, joka alensi merkittävästi elämänlaatua. Antibioottikuurin välissä olin oireeton aina vain muutaman päivän, kun seuraava tulehdus alkoi kehittyä.

Luin otsonoidusta oliiviöljystä alkuvuodesta jostakin naistenlehdestä, kun joku julkisuudesta tuttu missi oli hoitanut sillä suun ympärillä esiintyvää ihosairauttaan. Tilasin öljyä saman tien, ja jo parin viikon käytön jälkeen poskiontelot olivat oireettomat. Limakalvoturvotus ja ilman muodostus hävisivät, tulehdus parani ja kivut hävisivät. Olen lopettanut antibiootit ja kortisonisuihkeet, laitan vain öljyä sieraimiin 2-3 kertaa päivässä. Tämä on aivan uskomatonta. Poskionteloni olivat todella jatkuvasti kipeät, tukossa, paineiset ja limaa kertyi valtavasti. Nyt ne ovat lähes oireettomat, vain pientä tukkoisuutta on, johon käytän tarvittaessa Sniffer nenäpuikkoa.

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja etsin aktiivisesti tietoa netistä, mutta en ollut kuullut aiemmin ollenkaan otsonoidusta öljystä. Onneksi sain tiedon lopulta naistenlehdestä. Toivottavasti saisitte enemmän tietoa aiheesta levitetyksi. Niin moni varmasti kärsii erilaisista kroonisista tulehdussairauksista, joihin öljystä saisi avun.

Ystävällisin terveisin,
xxx”


Ja todettakoon vielä, että niin hyvää kuin otsonoitu oliiviöljy onkin, otsonoitu seesamiöljy lienee vieläkin parempaa. Eläinkokeissa se oli tehokkaampaa. Lisäksi seesamiöljy pysyy kylmässäkin juoksevana toisin kuin oliiviöljy, ja täten se tulee ongelmitta ulos pumppupullosta, vaikka sitä säilyttäisi kylmässä. Normaalivahvuisen otsonoidun oliiviöljyn kanssahan tämä on joskus ongelma. Otsonoitu auringonkukkaöljy rakenteeltaan lähellä seesamiöljyä, ja sekin on hyvä vaihtoehto. Kaikkia näitä tuotteita saa White Swanin verkkokaupasta: http://white-swan.mycashflow.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti